Asta ca sa nu moara nimeni de curiozitate intrebandu-se…

272920110309
Pentru mine in toata viata de pana acum a parut simplu sa gasesc o femeie. In zilele de astazi mi se pare ca sunt din ce in ce mai putine libere… iar din cele libere putine care corespund… pretentiilor mele. Am inceput sa traiesc cu teama ca nici eu nu mai corespund pretentiilor lor pentru ca din cele care imi plac din ce in ce mai putine vor o relatie.
De multi ani se vorbeste despre statutul meu (casatorit, necasatorit, divortat, etc…) scenariu dupa scenariu. Trebuie sa explic aceasta problema. Eu m-am casatorit prima data cand aveam douazeci si patru de ani. Atunci m-am casatorit prima data dar si singura oara. Apoi am divortat si gata… Asta ca sa nu moara nimeni de curiozitate intrebandu-se…
Pana acum n-am zis nimic dur. Le spun celor care nu suporta adevarul nefardat sa se opreasca din lectura daca nu sunt dispusi sa citeasca si sa accepte chestii reale.
In ziua de astazi sunt din ce in ce mai putine femei libere! Din ce in ce mai putine corespund pretentiilor tale? Trezeste-te! Eu stiu ca la reducere ajung numai produsele pe care nu le vrea nimeni? Pentru cele pe care le vrea toata lumea… se liciteaza…
Societatea moderna isi bate joc de noi spunandu-ne ca e mai importanta cariera si ca familia e demodata. Am ajuns sa facem dragoste in paturi luate cu imprumut in rate… avem nopti lungi in relatii scurte. Traiesti cu senzatia ca traiesti intens… de fapt ai trait intr-un sens giratoriu in care te-ai tot invartit pana ai terminat benzina.
Nu te revolta inca… e valabil si pentru femei. Cate nu au dat cu piciorul unui barbat dupa care suspina si acum? Atunci nu-si doreau stabilitate… Se spune ca niciodata nu e prea tarziu sa iubesti, dar ca sa fii iubit la batranete depinde de ce ai facut cand erai mai tanar.
Iti doresc sa gasesti, dupa atatea femei pe care ai vrut sa le dezbraci si sa le tii treze toata noaptea, una pe care sa vrei sa o invelesti, sa nu-i fie frig, cand adoarme obosita inaintea ta. Sunt sigur ca o vei gasi. Daca o sa o si pastrezi depinde de tine.
In final realizam ca decat sa te invite cand i se face chef la “cina” mai frumos este sa vrea sa-ti pregateasca in fiecare dimineata micul dejun… zic eu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.