Pentru ca ne credeti prosti noi #jemenfiche… in secret

63a9b51e562c360145c0da799b814f96_400x400

Multi din cei care traiesc acum in Romania sunt divizati in tabere. Tabara alora care nu sunt cu aia… tabara” noastra „impotriva taberei „voastre”… tabara” impotriva tuturor”… tabara „doar noi”… tabara „ca noi nu mai sunt altii”… si pot sa scriu asa multe exemple. Nimeni nu recunoaste ca ar vrea sa ajunga la butoane sa controleze toata tara… Iar noi aceasta generatie stam si ne uitam… In ultima saptamana am primit tot felul de invitatii sa ma duc la vot si am primit tot felul de invitatii cu tot cu explicatii de ce sa votez. Pe bune? Adica sa inteleg ca daca noi aceasta generatie am tacut credeti ca nu stim cu cine sa votam? Cred ca mai bine in loc sa ne tot invitati sa votam si sa ne explicati ca trebuie sa votam, ne aratati ca nu mai sunteti dezbinati. Mult mai bine ne aratati ca avem cu cine sa votam. Dar va rog eu nu ne mai aratati tot felul de profesori si oameni respectati in fata. Nu mai stati ascunsi precum curca in papusoi in spatele unor oameni ce au acceptat sa fie primii pe listele voastre.Va asigur ca acei oameni nu va stiu strategia perversa de a va ascunde in spatele lor ca sa reusiti sa ajungeti iar in parlament. Ei sunt niste oameni care chiar cred ca sunt apreciati de voi… ei nu stiu ca sunt doar folositi de voi. Ei cred ca in sfarsit sunt apreciati pentru ceea ce au realizat in viata lor profesionala dar nu stiu ca dupa aceste alegeri voi o sa-i tineti in anticamerele birourilor voastre pentru ca ei atunci redevin ceea ce au fost pentru voi inainte… doar niste elemente de marketing electoral… Nu ne mai spune mereu: “N-am facut afaceri cu statul” ci spune ce ai facut pentru acest “stat”. Nu ne mai spune ca ai platit impozitele catre stat pentru ca oricum o faceai… altfel se inchidea afacerea… Din cauza ipocriziilor voastre o generatie sta si tace… tace si va urmareste cum va rugati de noi…

Va intrebati mereu De ce facem asta? Poate pentru ca am crescut noi o generatie intreaga care a fost lipsita de multe, prea multe, de la bunuri materiale pana la dragostea parintilor. O generatie care credea ca ii cheama „inchide gura” iar cea mai mare lauda pentru o nota buna a fost un „hmm bine”. Nu stiu de ce inca, dar vad ca multi, multi ar vrea sa controleze tot, de la fluxuri banesti pana la soarta politicienilor.

Noi ar trebui sa folosim hashtagu’ #jemenfiche. Ar fi sincer… si apoi iti vezi de drum. Dar drumu ii praf. Dupa 25 de ani drumul e tot spart… sau nu e… ia voi care va ascundeti in spatele doctorilor sau al profesorilor si voi ati fost acolo… voi tot acolo ati fost unde spuneti ca “altii” nu au facut nimic… asa ca voi de ce nu ati facut? Intri in farmacie si iesi de acolo fara jumate de salariu. Sa te fereasca Doamne sa te imbolnavesti in tara asta. Iarna cea mai mare frica este sa vezi factura pentru energie consumata pentru incalzire. Multe istorii din astea fac ca prietenii si copii nostri sa plece de tot din tara si ne lasa indurerati si nedumeriti. Dar stiti de ce? Pentru ca nu ne place cand ne pacaliti, pentru ca vedem ca incercati sa ne pacaliti stand pitulati exact in spatele unor oameni pe care’i folositi acum ca sa va deschida drumul spre parlament… pentru ca ne credeti prosti noi #jemenfiche… in secret.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.