Salut, draga prietene candidat!

 

1505261022392388-4_things_that_make_for_a_poor_candidateMa numesc Alegator. Sunt un mic omulet… micut… dar foarte important si util. Am fost facut ca sa schimb viitorul tau si al meu odata la 4 ani.
Daca ma iei de mana si te porti frumos cu mine, te pot ajuta prietene candidat. Te pot ajuta sa ma convingi ca m-ai convins. Cu ajutorul meu, poti aprinde lumanarile de pe tort, atunci cand iti sarbatoresti victoria in alegeri. Iti mai pot fi de folos atunci cand vrei sa construiesti un palat in miniatura, din multe-multe promisiuni pe care le spui in campanie.
Dar daca neglijezi regulile de utilizare corecta a mea ca alegator, spre marele meu regret, eu iti pot aduce daune, durere si disperare. Cum?
Daca nu ma convingi la timp, de la mine, poti pierde un vot si de la tot ce se afla in apropierea mea. Te rog sa ma crezi, dragul meu candidat, eu nu vreau nicidecum sa iti provoc durere, frica, disperare. Eu nu vreau ca, din cauza votului meu lipsa sa ai de suferit. Eu nu vreau ca indecizia mea sa distruga ceea ce tu ai construit cu multa atentie prin diverse metode de tine stiute. Nu incerca sa ma convingi ca banii tai sunt mostenire sau ca toata viata ta nu ai facut nici o combinatie cu banii de la stat ca nu asta ma intereseaza. Convinge-ma ca ai un plan concret cu ce faci daca ajungi acolo. Nu vreau sa te vad cum suferi ca nu ai reusit sa ma convingi ca esti curat ca lacrima. Vorbeste-mi despre ce vrei sa faci tu nu incerca sa mi sucesti mintile cu povestile contra-candidatilor tai… Draga prietene candidat nu-mi consuma timpul daca tu nimic nu ai a spune… Te rog foarte mult, nu ma convinge sa te votez, daca nu stii cum sa faci asta. Iar daca reusesti sa-mi aprinzi convingerile, ai grija la flacara inainte ca ea sa atinga capatul de care tu crezi ca ma tii. Incearca sa ii convingi pe colegii tai sa nu ma lase pe mine alegator la indemana hazardului pentru inca 4 ani. Roaga-i pe cei mai mari ca tine sa nu ma foloseasca doar pentru a-si aprinde dorintele nestavilite de preamarire. Te rog, draga prietene candidat, sa nu ma ajuti doar atat cat ai tu nevoie. Draga prietene candidat fie ca zambetul pe care-l aduc atunci cand sunt utilizat, sa dea bucurie si fericire pe urmatorii 4 ani si noua alegatorilor nu doar tie candidatule. Draga prietene eu micul alegator nu mai am timp sa-mi pierzi tu timpul cu vorbe despre altii… vorbeste-mi despre tine ca despre altii ma interesez eu singur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.