Cand ne vom da seama de ceea ce este mai important in viata si ca la final, alaturi de noi nu vor fi banii, ci oamenii dragi sufletului nostru?Ceea ce ne implineste cu adevarat nu are nicio legatura cu bunastarea materiala, ci cu dragostea care se revarsa atat de frumos din sufletele celor dragi.Sufletul nostru plange necontenit, nu dupa bani, ci dupa cuvinte duioase, dupa iubire, dupa caldura din partea altor suflete.

Suntem saraci, nu din lipsa de bani, suntem saraci pentru ca nu mai stim sa oferim iubire, nu mai stim ce inseamna bunatatea, bucuria, caldura sufleteasca. Sufletul nostru plange in tacere, dar noi nu avem timp să-l auzim si sa-l ascultam. Suntem mult prea preocupati de lupta pentru bunastarea materiala.

Alergam neincetat dupa nişte lucruri care in definitiv nu ne folosesc la nimic, caci nu putem cumpara nimic din ceea ce avem cu adevărat nevoie in viata. Nu putem cumpara nici sanatate, nici iubire.

In loc sa ne iubim, ne ranim unii pe altii..In loc sa ne apropiem unii de altii, ne indepărtam unii de altii…In loc sa fim fericiti impreuna, alegem sa fim singuri si tristi…

In fiecare zi exista o noua sansa de a indrepta lucrurile, de a fi mai buni, mai plini de caldura, de a auzi strigatul disperat dupa împlinire, al sufletului fiecăruia dintre noi.Sufletele striga dar nu are inca, cine să le auda si sa le asculte…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.