In aceasta tara sanatatea ne ucide viata!

eutanasiere-1Statul ne creeaza iluzia că suntem impreuna si ca el are grija de noi .  In fiecare zi, ne dam cu fundu’ de pamant ca uite ce popor dat naibii suntem noi! Cum avem noi copii medaliati, la olimpiade internationale… cum, inginerii nostrii fac masinarii de merg fara combustibil…

Ce de oameni destepti avem, cum medicii nostrii fac operatii, cu mijloace tehnice de pe vremea lu’ Coppernic si Leonardo DaVinci. Fenomenal, Extraordinar, dar sa nu cumva sa va ganditi ca va trebuie cardul de sanatate. De ce? Pai simplu, timp de 3 zile in Romania, ne imbolnaveam degeaba datorita faptului ca mult promovatul card de sanatate era nefolosibil.

In tara asta nu mai conteaza ca platitorii de taxe si impozite au drepturile lor.In  sanatate nu mai intereseaza pe nici un functionar al  acestui sistem obosit si mincinos daca cetateanul platitor de C.A.S. are macar acces cu cardul de sanatate la un tratament. Stiti cum suntem numiti la Ministerul Sanatatii atunci cand se fac bugetele?

“Alocam 3 lei per capita “… da, cititi cu glas tare de cate ori considerati si spuneti daca se aude altfel! E ca un fel de… pe cap de vita furajata.

Spitalele noastre sunt singurele cladiri unde intri cu o gripa si mori de SIDA… sau mai stiu io ce boala… dar e vina ta, ca n-ai avut medicamentele necesare la tine! Nu, nu se pune faptul ca, din salariul tau platesti CAS-ul sau cum s-a mai fi chemand birul asta.

De parca n-ar fi suficient ca te simti naspa pentru ca esti bolnav, pe deasupra ai de-a face si cu o incompetenta crasa uneori, ca mult-trambitatul card de sanatate care in aceste zile a fost la fel de util precum un magnet de frigider. Timp de 3 zile un sistem de 100 de milioane de euro mult laudat a devenit un fel de frectie la un picior de lemn. Indiferent cat de bolnav erai in aceasta perioada trebuia sa astepti, sa rabzi, sa strangi din dinti,si sa uiti durerea. Timp de 3 zile nici o declaratie de la “deosebitii”oameni de stat,toti muti precum papusoiul. Astazi, dupa atatea zile de suferinta a oamenilor bolnavi, apare seful de la sanatate mandru ca un cocos urcat pe gard si ne anunta senin ca a fost doar putin inchis pentru inventar… ca la aprozar. Domnule sef de la Ministerul Sanatatii daca mama ta avea nevoie de medicamente in aceste 3 zile ce-i spuneai? O anuntai: Mama te rog timp de 3 zile sa rabzi si sa nu ceri medicamente.

Aiurea… sigur “sareau “medicamentele din” sistem “imediat. Putea sa aiba si cardul pierdut ca tot aveai grija de mama ta. Cred ca avem dreptul moral de a-i intreba  :ce au facut atat amar de ani, ca de vazut, nu se vede nimic?  Domnule sef de la sanatate noi ce sa facem cu mamele noastre? Noi cum avem grija de noi, de parintii si copii nostrii? Trebuie sa devenim toti sefi in tara asta ca sa avem o sansa?. Cum ramane cu deviza, orice secunda conteaza pentru a salva o viata?

Timp de 3 zile acestui popor i-a fost refuzat dreptul la viata. .  In lumea acestor suflete murdare aflate  mereu in postura decizionala intitulati bombastic sefi in sanatate, oamenii vor să aiba dreptul la sansa lor de viata . Cu capul sus, spun asta  …Va acuz de nesimtire! Pur si simplu ! stiu ca nu va pasa, stiu ca nu o sa lasati privirea in pamant si mai stiu ca nici n’o sa va cereti scuze,dar nu am sa accept viziunea voastra paguboasa ce pune mereu in pericol  viata oamenilor.

Voi ne prezentati o viziune neagra a unui sistem mort care ne bantuie cu fantomele lor ce devin sefi, obligandu-ne sa traim cu teama mortii. In aceasta tara sanatatea ne ucide viata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.