Scrisoare de la” CIOBANASUL CORNEL”… cu Elena …langa el.

Trebuie sa recunosc cinstit,cateodata, foarte rar, in linistea noptii, cand reusesc sa raman treaz numar oi inainte de culcare .Dar de cand a aparut “EA” in viata mea …nu mai stiu cum sa numar…sunt tulburat.

Cateodata, tot in linistea noptii, cand ma plictisesc de oi, recunosc cinstit, ma gandesc la “EA”…De cand a venit aici in vizita la mine nu-mi mai iese din cap…viata mea de atunci de cand am facut amandoi poza e schimbata .

Nu mai pot uita acea zi minunata cand “EA” a venit la mine sa ma roage sa -i fiu ghid…Asa ca impreuna simtind adierile parfumului ei ,din livada de mere am trecut valea si am venit la celebrele pietre care cresc, vechi de peste 6 milioane de ani.

Am simtit de cum am ajuns la pietre … o energie puternica de origine neexplicata pana acum, cerul a devenit brusc de o claritate unica iar atmosfera ..vibranta. Eu Ciobanasul Cornel care traiesc zi de zi aici am avut privilegiul sa o tin pe “EA” in brate ,sa-i miros parul blond,sa-i simt mangaierea atingerii… Sunt fericit ca mi-am lasat cele doua vacute la pascut si am insotit-o pe ‘EA”… la mere,la capre ,la pietre.

Dar acum …stau  in toiag si  gandurile ma duc mereu la “EA”…Dintotdeauna am stiut ca, in sufletul meu, am fost, sunt si voi ramane ciobanasul Cornel.O sa-mi scot buletin sa o pot vota …sper sa candideze .

Ei, atunci, in fiecare noapte de-acuma am sa ma gandesc la “EA”… o sa numar…O oaie, doua oi, trei oi si-un berbec, trei oi, un berbec si un ciobanas… c-o mioara …langa el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.