Ne-am omorat valorile reale,cultura,toate prin indolenta…ce mai vrem?

Sute de mii de refugiati fugiți din Siria, cărîndu-și copiii, sînt așteptați să îmbunătățească, pînă la sfîrșitul anului, demografia Europeana.Democrația nu poate lupta cu Allah. Libertatea are dificultăți de adaptare la portul vălului, si tigancile din Franta au si iesit la intersectii sa faca un ban cinstit imbracate in vesminte traditionale  islamice.Tiganii din strainatate sunt mereu pregatiti cu strategii de marketing dupa cum arata stirile.

La noi, acasa totul e sub control…au fost primiti cu bratele deschise …nu au fost stresati si chiar acum cateva zile citeam ca au inceput sa nasca…deci iata ca Europa devine o mare comunitate prin strădania noastră.Oricum noi ne-am atins cota de imigranti de pe vremea lui Ceausescu …caminele studentesti erau pline de musulmani.

Noi nu avem nevoie de imigranţi islamişti. Avem deja islamiştii noştri prin judeţele mai religioase din ţară: se îmbrobodesc, se îmbracă în negru, se închină cu fundu-n sus, pupă moaşte, îşi dau unul altuia în cap cu toporul, violează femei, îşi bat nevestele şi le ţin ca pe sclave. Nu se deosebesc prea mult de islamiştii lor.

Ceea ce pentru o țară civilizată poate reprezenta o nenorocire, în Romania acestea din pacate au devenit fapte la ordinea zilei. Pe nimeni nu mai miră o bătaie între bețivii satului. Pe nimeni nu miră un viol, un incest. Ne-am omorat  valorile reale,cultura,toate prin indolenta,ce mai vrem?

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.