Domnilor Parlamentari ,tentativa de modificare a LEGII ANTIFUMAT, da cu fond de ten pe un obraz plin de bube, cicatrici si cosuri, a sufletului vostru !!!

Dragi parlamentari,
O sa fiu scurt si la obiect.

Nu sunt genul de disperat care sa ceara interzicerea fumatului pe motiv ca se polueaza planeta. Fumati fratilor cat poftiti. Eu am fost fumator si va cred ca va arde gura dar nu va apucati sa faceti presiuni ca sa se schimbe legea.
Domnilor parlamentari am si eu o mica rugaminte, imi place sa cred, indreptatita, va rog sa schimbati si legea conversiei care prevede conversia la curs istoric a creditelor luate in valuta care sta de mult prin sertarele voastre.Pai da…anumite legi le ascundeti pe sub mese si le uitati prin fisete sau le fofilati cu tot felul de tertipuri pe la comisii in functie de interese.
Cum a ajuns mintea voastra desteapta la o asa decizie ?…cumva producatorii de tigari v-au chemat la un spritz bun si gata au reusit sa va convinga sa modificati legea si toate astea in doar cateva luni ?
Eu inteleg ca este o necesitate pentru producatorii de tutun ce va finanteaza campaniile, dar noi nu suntem vinovati pentru obligatia asta pe care voi v-ati creat-o atunci cand ati luat plicul .
Pentru ca, sa va spun ceva. si sper ca veti fi de acord cu mine :Daca voua va ofera producatorii de tigari o suma de bani imensa ca sa schimbati o lege, voi domnilor parlamentari puteti face asta. Noi nu pentru ca noi nu suntem de acord…dar noi trebuie sa asteptam ca voi sa aveti constiinta .
Daca voi aveti impresia ca “necesitatea” voastra de va finanta Campania electorala cu bani la sacosa de la producatorii de tigari este o scuza sa nu va mirati daca o sa simtiti un jet cald pe pantaloni atunci cand peste putin timp o sa veniti la cetateni sa le cereti votul. Cetatenii ce v-au ales tocmai am avut o” necesitate”.

Nu va faceti griji pentru ca facand pipilica pe pantaloni vostrii e ca si cum esti intr-un spatiu deschis deci ai voie si nu o sa faceti nici cancer si nici alte probleme de sanatate nu vor surveni drept consecinta.

Parlamentarule ,in momentul in care te umfli de chicken wings si cola, nu te gandesti sa modifici si legile alimentatiei publice?… nu modifici legile acelea incat sa nu mai avem voie sa cumparam alimente ce contin E-uri ? …Parlamentarule cat de ipocrit esti ?
Hai sa vorbim despre adevaratele probleme ale acestei tari nu despre o “nevoie”inchipuita de modifcare a legii fumatului.
Deocamdata incercarile voastre de a modifica legea asta nu face altceva decat sa dea cu fond de ten pe un obraz plin de bube, cicatrici, cosuri, si riduri al caracterului vostru domnilor parlamentari ce sunteti de acord cu modificarea legii.
Acum, ca sa echilibram un pic situatia, va propunem un targ dragi parlamentari: Voi lasati legea fumatului asa cum este si noi va asteptam in vizita sa va finantam Campania electorala .Noi va platim campania cu pretul corect al muncii depuse de voi timp de 4 ani.

P.S.
Stiu ca acest text va produce deranj dar…DOMNULE PARLAMENTAR
Te astept cu drag la usa mea in campanie sa ti multumesc .!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.