Se spune că oamenii de dreapta au o viață sexuală mai fericită…

Am citit recent pe Vice.com o știre pe care niciun om cu porniri de stanga sau centru-stanga nu ar vrea s-o audă.  Se spune “ conform unui sondaj recent de pe YouGov, realizat pe 19 mii de europeni,ca  e mai probabil să ai o viață sexuală fericită dacă ești mai aproape de politica de dreapta. Mai exact, sondajul arată că 72% dintre liberali se consideră satisfăcuți din punct de vedere sexual, față de doar 62% dintre oamenii de stânga.” E o concluzie surprinzătoare.

In acest studiu realizat de Dr. Noam Shpancer eu cred ca sunt multe lucruri nelamurite.Sa le analizam catinel si pe’ndelete.

Pai draga  domnule Doctor in acest studiu ai luat in calcul si oameni de dreapta ce au implinit 65 de ani ?Pai cum sa nu fie ei fericiti politicieni de dreapta la 65 de ani !? Sunt fericiti pentru ca viata lor sexuala se desfasoara mereu pe partea dreapta … dupa cum stim de la anatomie partea dreapta a corpului este mai dezvoltata decat partea stanga a corpului, adica la 65 de ani oamenii de dreapta e ca si cum fac o data si mai vor inca odata dar uita cand si unde au inceput (fie vorba intre noi domnule doctor unii au inceput prima data pe stanga ) …sau si mai trist uita ce au zis si zic iar acelasi lucru.

Si totusi este normal ca ei sa aiba o viata sexuala mai fericita fiind de dreapta.Da,da asa este pentru ca in acest mod se explica de ce mereu isi pun poalele in cap in orice moment important… cum ar fi alegerea pe listele parlamentare.Uite ca astia din stanga nu’si pun poalele in cap in nici un fel si nu stie nimeni ce e la ei inauntru deci eu trag o concluzie ca cei din stanga au o viata sexuala nefericita.Pai sa invete si ei de pe dreapta si sa faca in asa fel sa devina si ei fericiti .Pai sa faca sedintele de alegere interne publice sa stie lumea cine si cum e pacalici,joker,valet,popa…de inima rosie.Pai chiar asa, ca uite ce viata sexuala fericita au oamenii de dreapta …da,da…cum se intalnesc cum se f… fac fericiti unul pe altul.

Sunt asa de fericiti ca dau pe afara de fericire…se dau afara unul pe altul…dar cred ca asa este intr-o viata sexuala fericita probabil.Asa ca uite cum stiintific se demonstreaza ca  tot ce se intampla pe dreapta se intampla pentru ca ei au o viata sexuala fericita…ca de vorba aia…fericirea cand imi vine rup camasa de pe mine…(pentru un loc ).

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.